Samarbetspartners

Tivars Gårdsmejeri och restaurang

Tivarsgården, med anor sedan 1400-talet, ligger vackert belägen vid Storsjöns strand bara 1,5 km från Wilhelmsberg. Här driver de jordbruk med eget gårsmejeri samt café- och restaurangverksamhet i en vacker miljö med både inne-, ute- och bryggservering. De erbjuder även catering och kajakuthyrning.

Läs mer här

Vi har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Tivars, där de kan erbjuda skräddarsydda menyer och utkörning för grupper som hyr på Wilhelmsberg.

Retreater Jämtland

Under 2010 började ett nätverk för kristna retreater att växa fram på ekumenisk grund i Jämtland. Nätverket vill främja retreatverksamhet i Jämtland.
Wilhelmsberg finns med i detta samarbete genom retreatombud Inger Silfverdal och en del av retreaterna hålls här på gården.

Läs mer här

Norderöns golfklubb

Norderöns Golfklubb är en familjevänlig  golfanläggning med vackra och spännande hål som smälter in i Norderöns kulturlandskap. Här finns möjlighet till ”pay and play” på en 9-hålsbana med dubbla tees, vilket i praktiken gör det till en 18-hålsbana, samt även frisbee-golf.

Läs mer här

Norderö kyrka

Norderön hör till Frösö Sunne Norderö församling och här finns Norderö kyrka, en av Jämtlands bäst bevarade medeltidskyrkor. Den byggdes åren 1171-1172 och är en stenkyrka av romansk typ.

Du kan läsa mer om kyrkan här och om församlingen och dess verksamhet här

EFS i Östersund