Bröllop och fest

Så här ser det ut när det är festdukat i samlingssalen i Arken
Varje år anordnas födelsedags- och  bröllopsfester på Wilhelmsberg. Brudparen väljer gården bland annat med tanke på den vackra utsikten och vår ändamålsenliga festlokal. Här följer en personlig berättelse om ett sådant tillfälle:
 
”Dags för vinterbröllop, 50-årsfest i vackra höstfärger eller sommarfest bland ängar och blommor i sin fulla prakt?

Wilhelmsberg Norderön – pärlan mitt i Storsjön – det var platsen vi valde. Efter en kort bilresa från stan, genom naturreservat och öar, når du färjan eller isvägen som tar dig över till en av landets vackraste öar. Här bjuder du dig själv och dina gäster på en vidunderlig utsikt över ängar, sjö och fjällvärld. Vilken inramning och vilka mervärden för att skapa de bästa förutsättningar för fest och gemenskap!

På Wilhelmsbergs kurs- och lägergård trivs man direkt. När det gäller lokalerna så erbjuder festsalen många möjligheter att få till den allra bästa bordsplaceringen och den mest inspirerade dukningen.I det välutrustade storköket finns all tänkbar utrustning för att underlätta matlagning och servering, eller varför inte catering så kan du få ännu mera tid med dina gäster.

Här finns också möjligheter att övernatta för den som vill, då slipper dina tillresta gäster leta efter annat boende.

Brudparet är lyckligt gifta, 50-åringen är fortfarande ung och alla gäster är nöjda och glada att ha fått dela gemenskap och goda måltider med varandra. Wilhelmsberg sprider en väldoft och vi kommer snart tillbaka igen!”